Suradnja ZZJZ SMŽ i OK SMŽ

zzjz ok00001U prostorijama Obrtničke komore Sisačko-moslavačke županije u srijedu 25. svibnja 2016. godine prezentiran je projekt „Zajednička nabava - HOK ZNA". Radi se o projektu Obrtničke komore SMŽ i partnera–potpisnika sporazuma o suradnji kojim se članovima–obrtnicima osigurava pružanje usluga partnera pod posebnim i povoljnijim uvjetima za njihovo poslovanje.


U projekt su uključena četiri partnera-potpisnika sporazuma o suradnji: Obrtnička komora Sisačko-moslavačke županije, Iri Sisak d.o.o. za istraživanje, razvoj i ispitivanje, HEP Opskrba d.o.o., Euroherc osiguranje d.d. Podružnica Sisak i Zavod za javno zdravstvo Sisačko-moslavačke županije.

„Nakon prošlogodišnjih izbora Hrvatska gospodarska komora krenula je u jednom novom smjeru – okrenuli smo se našim članovima i omogućili projekt „Zajednička nabava - HOK ZNA". Obrtnik kao individua nikada ne bi dobio pogodnosti i uvjete kod nekih nabava koje su dio ove zajedničke nabave" rekao je Adolf Cvanciger i upozorio da u Sisačko-moslavačkoj županiji trenutno ima manje od 2000 aktivnih obrta i da se taj broj samo smanjuje, te dodao da se mora voditi briga o tome da obrtnici naše županije opstanu u ovim teškim vremenima.

Na prezentaciji su sudjelovali Adolf Cvanciger, predsjednik Obrtničke komore SMŽ, Dragica Stojadinović iz Iri Sisak d.o.o. za istraživanje, razvoj i ispitivanje, Diana Tutić iz HEP Opskrbe d.o.o., Božica Zlovolić iz Euroherc osiguranja d.d. Podružnice Sisak i dr. Inoslav Brkić, ravnatelj Zavoda za javno zdravstvo SMŽ, koji je kazao kako mu je drago da obrtnici naše županije i Zavod za javno zdravstvo SMŽ uspostavljaju još bolju i operativniju suradnju na obostrano zadovoljstvo.

Hrvatska obrtnička komora putem projekta „ Zajednička nabava HOK ZNA" nastoji svojim članovima omogućiti kvalitetnije i povoljnije poslovanje te poticajno poduzetničko okruženje, osiguravanjem pogodnosti kod dobavljača roba i usluga iz raznih gospodarskih grana, s kojima Hrvatska obrtnička komora potpiše sporazume o suradnji. Namjera je u projekt HOK ZNA uključiti partnere iz raznih gospodarskih sektora, bitne članstvu HOK-a u svakodnevnom poslovanju.

Kako bi se građanima Sisačko-moslavačke županije predstavila ova proširena i poboljšana suradnja ZZJZ SMŽ i Obrtničke komore SMŽ svakako ne treba zaboraviti niti novinare koji su i ovaj puta bili pozvani da javnost informiraju o novom događanju. Dr. Inoslav Brkić naglasio je značaj „sedme sile" u prijenosu informacija do krajnjeg korisnika, svakog našeg stanovnika i zahvalio im se na dosadašnjoj suradnji.

 

 

zzjz ok00002 zzjz ok00003 zzjz ok00004

zzjz ok00005 zzjz ok00006