Povodom Svjetskog dana nepušenja predstavljen KRON u Sisku

Svjetski dan nepušenja obilježen je u Sisku u sklopu predstavljnja projekta «Kako reći ovisnosti ne - KRON» 31. svibnja 2017. godine ispred zajedničke zgrade Zavoda za javno zdravstvo Sisačko-moslavačke županije i Doma zdravlja Sisak.
Sprječavanje i prevencija ovisnosti o duhanskih proizvoda, kao i o alkoholu i ovisnosti o kocki, osnovni su ciljevi projekta KRON uz podizanje svijesti i informiranja pućanstva o njihovim štetnim posljedicama.

Uz odgovore na upite građana o ovom projektu promotivne materijale podijelila je Bojana Lovreković, dipl. sanit. ing, ispred zgrade Doma zdravlja u Ulici kralja Tomislava. Potporu obilježavanja Svjetskog dana nepušenja uz ravnatelja dr. Inoslava Brkića, spec. epidemiologije, dao je predsjednik Upravnog vijeća Zavoda za javno zdravstvo Sisačko-moslavačke županije Anto Rajić, dipl. ing.
Projekt «Kako reći ovisnosti ne - KRON» provodi se tijekom 2017. godine u suorganizaciji Zavoda za javno zdravstvo Sisačko-moslavačke županije i Kluba liječenih alkoholičara Kutina, a pod pokroviteljstvom Ministarstva zdravstva.